Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهسا بهادری: «مسیح پسر مریم» به کارگردانی علی جعفرآبادی و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی و جلیل شعبانی، نتوانست در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کند که همین رویداد، حواشی زیادی را برای این فیلم تولیدی سازمان اوج، پیش آورد.

در ابتدا که اسامی فیلم‌های جشنواره امسال اعلام شد، مهرداد معظمی، مدیر روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، در واکنش به حذف فیلم از جشنواره توییتی منتشر کرد و نوشت: «توصیه کرده بودند فیلم «مسیح، پسرمریم» با موضوع فساد در دوره پهلوی را از جشنواره فیلم فجر خارج کنید، چون امکان صدور پروانه نمایش برای این فیلم وجود ندارد!؟ در فرصتی بعد از اتمام مراحل فنی، اکرانی برای اهالی رسانه خواهیم داشت تا خودشان درباره فیلم قضاوت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در واکنش به این صحبت، بهروز افخمی، از اعضای هیئت انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر در این‌باره توضیح داد: «این فیلم داستان یک فاحشه‌خانه پیش از انقلاب است که هر چند زنان این فیلم در سکانس‌هایی کلاه‌گیس به سر دارند، اما همه می‌دانیم فاحشه‌ها دکمه پیراهن‌شان را تا بالای گردن نمی‌بندند و پوشش دیگری دارند. در کل نمی‌توان در سینمای ایران تصویر درستی از آن‌ها نشان داد و در این فیلم زنان فاحشه با این پوشش، خنده‌دار و غیرقابل باور نشان داده شده‌اند.»

پس از این صحبت‌ها، محسین دریالعل، یکی از مدیرانِ سازمان اوج،  نشستی مطبوعاتی برگزار کرد و صحبت‌های بهروز افخمی را مورد نقد قرار داد و گفت برخی با این سازمان به طور ساختاری مشکل دارند که در برخورد با فیلم «مسیح، پسر مریم» خودش را نشان داده است.

بهروز افخمی نیز در پاسخ به صحبت‌های محسن دریالعل به خبرآنلاین گفت: «من با اوج مشکل ساختاری ندارم. حرف‌های دریالعل را برایم گفتند و شنیده‌ام. اشکالی ندارد، جوابی به آنها نمی‌دهم بالاخره جوان هستند حالا چند تا فیلم خراب می‌کنند و بعد یاد می‌گیرند و راه می‌افتند. مسئله ما خود فیلم بود.«مسیح پسر مریم»، اصلا فیلم خوبی نیست، مانند نقاشی بچه‌ها است.»

چند روز پیش، امیر ابیلی، نویسنده فیلم «مسیح، پسر مریم»، مهمانِ خبرآنلاین بود که با او درباره اتفاقات اخیر و نظرات بهروز افخمی، گفت‌وگو کردیم.

آیا انتظار داشتید که فیلم «مسیح پسر مریم» با حاشیه مواجه شود؟

به این دلیل که فیلم سینمایی «مسیح پسر مریم» سوژه ملتهبی دارد، انتظار داشتیم که با حاشیه همراه باشد. اما بهتر است کمی صبر کنیم، تا فیلم‌های جشنواره پخش شوند و حتما بچه‌های اوج هم یک اکران برای اهالی رسانه می‌گذارند تا کیفیت «مسیح پسر مریم» را ببینید. من نمی‌گویم این فیلم شاهکار است، اما می‌توانست در جشنواره حضور داشته باشد. اما یک‌سری مسائل پشت پرده باعث شد تا حذف شود.

در حال حاضر یک مجادله‌ای بین عوامل فیلم «مسیح پسر مریم» و بهروز افخمی است که هر کسی یک چیزی می‌گوید.

بهروز افخمی به یک نکته‌ای اشاره کرد؛ آن هم این بود که «مسیح پسر مریم» کیفیت لازم را نداشته است. موضوع اول این‌که ایشان نمی‌تواند به نمایندگی از تمام اعضای هیئت انتخاب اظهار نظر کند و موضوع دوم این‌که مسئله‌ای که سازمان سینمایی و مدیرانش به این فیلم وارد کردند، مسئله حجاب بود که گفتند اگر شما پروانه نمایش بگیرید و مشکل حجاب را هم حل کنید، فیلم موردی ندارد. اما بسیاری از روحانیون صاحب نام این اثر را دیده و گفته بودند که هیچ مشکلی ندارد. وقتی این بهانه گرفته شد، یک‌باره گفتند فیلم کیفیت ندارد.

یعنی افخمی را در جایگاهی نمی‌بینید که در باره کیفیت یک فیلم نظر دهد؟

فیلم آخر آقای افخمی هم در این چند روز اکران شد و بازخودها نسبت به «فرزند صبح» را دیدیم و خواندیم و متوجه شدیم که چه کسی درباره چه چیزی اظهار نظر می‌کند. من فکر می‌کنم دوره آقای افخمی گذشته و دیگر نظرات‌شان چندان معتبر نیست.

        بیش‌تر بخوانید:         ◾️افخمی: جواب‌شان را نمی دهم، این جوان ها چند فیلم خراب کنند، راه می افتند!        ◾️مدیر «اوج»: تصور آقای افخمی از فحشاخانه چیست؟        ◾️چرا فیلم‌های نوید محمدزاده و لیلا حاتمی در جشنواره فجر نیستند؟

البته از یک منظر دیگر، خودشان هم اعلام کردند که دوره‌شان به پایان رسیده و از فیلمسازی در سینمای ایران خداحافظی کردند.

ایشان متوجه شدند که دوره‌شان به پایان رسیده است. آقای افخمی دوسال پیش یک سریالی را برای شبکه پنج ساخته و هنوز نتوانسته آن را جمع کند. من فکر می‌کنم این‌که چنین آدمی در چهلمین جشنواره فیلم فجر، معتبرترین فرد هیئت انتخاب است، کل جشنواره را زیر سوال می‌برد.

آقای افخمی در مصاحبه با خبرآنلاین اشاره کردند «من با اوج مشکل ساختاری ندارم. حرف‌های دریالعل را برایم گفتند و شنیده‌ام. اشکالی ندارد ، جوابی به آنها نمی‌دهم بالاخره جوان هستند حالا چند تا فیلم خراب می‌کنند و بعد یاد می‌گیرند و راه می‌افتند»، پاسخ شما چیست؟

به نظر می‌رسد که ایشان فیلمسازی را فراموش کرده‌اند. البته آقای افخمی فیلمساز بسیار خوبی است، من فیلم «شوکران» و «تختی» را که ایشان ساخته‌اند، بسیار دوست دارم اما اکنون دوره‌ای نیست که بهروز افخمی، آدم معتبر یک جشنواره باشد.

نظرتان درباره هیئت انتخاب جشنواره چیست؟

بسیار سطح پایین بود.

یعنی به نظر شما انتخاب‌ها هم سطح پایین بوده است؟

به نظر من چهلمین جشنواره فیلم فجر، یکی از ضعیف‌ترین جشنواره‌هاست، چون آثار فیلمسازانی مثل وحید جلیلوند، علی زرنگار هومن سیدی، اکتای براهنی، سعید روستایی و مانی حقیقی که قوی هستند، در جشنواره حضور ندارند. 

«مسیح پسر مریم» به عنوان یک فیلم کم هزینه، که کارگردانش هم فیلم اولی است، حرفی برای گفتن دارد. بودجه این فیلم ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است در صورتی که بودجه فیلمی مانند «فرزند صبح» در آن زمان دو میلیارد و خورده‌ای بود که با حساب جدید، حدود ۷۰ میلیارد تومان در می‌آید. همچنین شنیده می‌شود فیلم «دسته دختران» ساخته منیر قیدی بالای ۲۰ میلیارد تومان و فیلم سعید روستایی بالای ۳۰ میلیارد تومان بودجه داشته و در مقایسه با این مبالغ، ساخت فیلمی با ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، لو باجت(کم هزینه) است.

۵۷۲۴۵

کد خبر 1593582

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان سینمایی اوج چهلمین جشنواره فیلم فجر بهروز افخمی کافه خبر فیلمنامه چهلمین جشنواره فیلم فجر مسیح پسر مریم بهروز افخمی هیئت انتخاب آقای افخمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز

ایسنا/فارس برترین‌های دومین جشنواره شهید آوینی معرفی شدند و از ۱۰۷ نفر از دانشجویان سراسر کشور تقدیر بعمل آمد.

دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی به‌همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و با حمایت اداره‌کل سازمان امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز معرفی شدند.

بر این اساس، در بخش قرآنی و در زمینه قرائت و تحقیق، صادق قاسم زاده، محمدرضا شیرازی، حمیدرضا حیدری، رضا توفیق زاده، سیدمحمدکریم افضلی، معصومه حمیدی، زهرا سینافر و ریحانه قصری به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش ترتیل، جلال رضایی تیجی، امین رئوف، علیرضا طاهری، امیررضا خانبابائی فسقندیس، محمد شادور، رقیه رضایی، فاطمه چایی بناب و اکرم حاتم زاده و در بخش اذان نیز  سیدمحمدطاها اطهری، بهروز ساعد، محمدرضا شیرازی و علیرضا طاهری برگزیده شدند.

در بخش حفظ جزء تا کل قرآن کریم نیز مجتبی شکرانه، سید حسن حسینلر، امیر ابراهیمی صفر قلعه، رسول رضایی اصفهانکی، فاطمه مواساتی قنواتی، مهسا نیکخو ساری قیه، حوریه تبیانیان، فاطمه انتظاری، مهران رحیمی، عباس فردی آرائی، سینا اشرفی، معصومه قلی زاده بالدرلو، منا ترکی، شهناز مهدیه  نجف ابادی، محمد میرمحمدیان، مجتبی صالحی فر، عارف آق، ساجده روستایی زاده شورکی، عاطفه ابراهیمی سروعلیا، فاطمه ستمکش ارانی، حانیه سبحانی، هادی مکرمی، مهدی صادقی، کوثر تبیانیان، فاطمه بازرگان، محمد شادور، محمدرسول تکبیری، امیرحسین حسین پور، فائزه السادات قریشی نسب و طیبه برخورداری شریف آبادی حائز رتبه‌های برتر شدند.

در بخش صحیفه سجادیه، فاطمه حسینی زاده ، محمدرسول تکبیری، فاطمه نایینی، فاطمه انتظاری،سجاد رضائیان  و علی محمد اسمعیلی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و رسول رجایی، هادی مکرمی، امیر مالمیر، علی محمد اسمعیلی و مهدی علی‌پور در بخش حفظ موضوعی قرآن برگزیده شدند.

ضمن اینکه علی محمد اسمعیلی، شهلا کاظمی میرکی، سیده ساناز کاسب، فاطمه سوری، مهدی مهرابی و ثنا شیرعلی نیز در بخش نهج‌البلاغه به ‌عنوان برترین‌ها شناخته شدند.

در بخش ادبی و در زمینه داستان کوتاه، سیدمهدی موسویان، دنیا اسکندرزاده، محمدرضا یزدانی‌نژاد، فاطمه‌سادات عمرانی و مهسا پرمو به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند و در بخش شعر نیز قاسم بای، فاطمه حلیمیان، محمد جباری، فاطمه هوشنگی شایان، رضا احسانپور، حسین عبدی و پیمان رفیعی پور، برتر شدند.

در بخش نقاشی، کوثر سابقی نژاد، حمیدرضا حیدری، سیده حورا طیب، فاطمه لطفی و محمدرضا کنعانی هرندی نفرات برتر شدند و در بخش خوشنویسی رتبه‌های برتر به سیدعلیرضا مطلبی، حامد شاه حسینی، علی عابدینی، محمدابراهیم کاظمی، مهسا سالاری و امین زنجانی اختصاص یافت.

مهدی جهانبخش، مرتضی رحمتی، محمدعلی حیدری و مصطفی محسنی در زمینه طراحی پوستر برگزیده شدند و مهدی جهانبخش، معظمه محمودی و کوثر سابقی نژاد نیز در بخش تصویرسازی به مقام‌های برتر دست یافتند.

بالاخره در بخش عکاسی نیز مهدی ایمانی، مهسا ربیعی گندمان، محمد آهنگر، یاسمین پارسا، سیدمحمدرضا حسینی نسب، نرگس امامی راد، علی دهقان، زهرا محمدحسینی، آریان انصاری و احسان باقری به مقام‌های برتر دست یافتند.

به گزارش ایسنا، در دومین جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی بیش از سه هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفتند.

اولین دوره این جشنواره، اسفندماه سال ۱۴۰۱ در تهران برگزار شد و قرار است سومین دوره جشنواره شهید آوینی نیز در شهر رشت برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • «هفت» از امشب روی آنتن می رود /موضوع سینمای‌ جنایی
  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • جواد خیابانی: المپیک باستان حدود 776 سال قبل از میلاد مسیح بوده است / فیلم
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری